ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ 32 L COMPACT ME ΟΓΚΟΜΕΤΙΚH ΚΕΦΑΛΗ

698,00€

  • Κωδικός Προϊόντος: 0710116
  • Διαθεσιμότητα: 10

Ετικέτες: ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ, 32 L, COMPACT, ME ΟΓΚΟΜΕΤΙΚH ΚΕΦΑΛΗ,

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ 32 L COMPACT  ME ΟΓΚΟΜΕΤΙΚH ΚΕΦΑΛΗ

Αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για την πλήρη αφαίρεση των αλάτων σε περιοχές με ιδιαίτερα αυξημένη σκληρότητα
• Προσφέρει άψογο αποτέλεσμα σταματώντας τις επικαθήσεις αλάτων στις σωληνώσεις και εξαφανίζοντας τα άσπρα στίγματα από όλες τις συσκευές του σπιτιού (μπάνιο, κουζίνα, πλυντήρια κτλ)
• Αποτελείται από compact κάδο άλμης, ηλεκτρονική ογκομετρική κεφαλή και 30L ρητίνης αποσκλήρυνσης

Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ογκομετρικης κεφαλής Made in USA της εταιρείας Clack Corp. Μέγιστη ροή νερού με κεφαλή Clack Corp. 6 κυβ./ώρα

Η ρητίνη που περιέχει είναι του οίκου Purolite (made in EU).  Είναι τοποθετημένη σε ειδική στήλη fiberglass στο εσωτερικό του αποσκληρυντή και έχει την ικανότητα να απορροφά τα άλατα. Το αλατόνερο που δημιουργείται στον κάδο άλμης, ξεπλένει την ρητίνη και την καθιστά έτοιμη προς χρήση ξανά. Έτσι, προστατεύετε τις σωληνώσεις αλλά και τις συσκευές του σπιτιού σας. Γίνεται πλήρης αφαλάτωση του νερού. Τοποθετείται στην κεντρική παροχή του νερού. Ιδανική επιλογή για περιοχές με σκληρό νερό. Το backwash γίνεται με βάση τα κυβικά νερού που καταναλώνονται. Απαραίτητη προϋπόθεση η σύνδεση με αποχέτευση και ηλεκτρικό ρεύμα.

Αποσκληρυντής 32L με ηλεκτρονική ογκομετρική κεφαλή + δοχείο άλμης + ρητίνη.  Διαθέτει ενσωματωμένο By-Pass με το οποίο ρυθμίζουμε την επιθυμητή σκληρότητα. Ο προγραμματισμός γίνεται μεσω της LCD οθόνης στα αγγλικά. Όλα τα αποτελούμενα μέρη είναι Ευρωπαϊκής κατασκευής εκτός της κεφαλής που κατασκευάζεται στην Κίνα. Συναρμολογείται στην Ε.Ε.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΗ - 2,7 ΚΥΒ./ΩΡΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗ

ΥΨΟΣ x ΒΑΘΟΣ x ΠΛΑΤΟΣ

1100 x 460 x 330 mm

Σύνδεση Παροχής  - ¾ x3/4