Ανταλλακτικό Aragon BIO βιδωτό. 100% καθαρισμός από ιούς και βακτήρια.

80,00€

  • Κωδικός Προϊόντος: 2228
  • Διαθεσιμότητα: 5

Ετικέτες: Ανταλλακτικό Aragon BIO βιδωτό. 100% καθαρισμός από ιούς και βακτήρια.

Ανταλλακτικό Aragon BIO  βιδωτό. 100% καθαρισμός από ιούς και βακτήρια.
Το ανταλλακτικο φίλτρο έχει στοιχείο φιλτραρίσματος το μοναδικό υλικό Aragon-bio, με διαπερατότητα 0,1m και ιόντα αργύρου στη δομή του, για αντί μικροβιακή προστασία. Το ασήμι δεν εισχωρεί σε πόσιμο νερό παρέχοντας με ασφάλεια μέγιστη βακτήριο στατική δράση. Φιλτράρει με τριπλό τρόπο - μηχανική διήθηση, προσρόφηση και ανταλλαγή ιόντων. Η ταχύτητα φιλτραρίσματος  είναι 10 -20 φορές υψηλότερη από συμβατικά φίλτρα άνθρακα .
Το ανταλλακτικό  Aragon-BIO περιέχει ένα βιοκτόνο πρόσθετο το οποίο, σε δραση με το υλικό Aragon παραμένει στην ανεξίτηλη μορφή του ασημιού στο φυσίγγιο, δημιουργώντας μια τριπλή προστασία από ιούς και βακτήρια. Στο ανταλλακτικό Aragon-BIO, το μέγεθος των μικροσφαιριδίων μειώνεται σημαντικά, γεγονός που καθιστά δυνατή και σημαντική αύξηση της επιφάνειας επαφής μα το νερο. Το φυσίγγιο Aragon-BIO χρησιμοποιεί την τεχνολογία της διανομής πόρων, η οποία αυξάνει την  συγκράτηση τυχόν ρύπων σε ολόκληρο τον όγκο του ανταλλακτικού φίλτρου και τη διατήρηση υψηλής απόδοσης καθαρισμού σε όλη την διάρκεια.

Το Ινστιτούτο Παστέρ πιστοποιεί ότι αφαιρεί από το νερό βακτήρια και ιούς, έως και ηπατίτιδας Α. Κατακρατεί έως και ραδιενεργά στοιχεία.
Νερό φιλτραρισμένο με Aragon ευνοεί τη λειτουργία των νεφρών και προστατεύει από ουρολιθίαση (Πιστοποίηση Στρ. Ιατρικής Ακαδημίας Αγ. Πετρούπολης)
Διαθέτει σύστημα προστασίας AntiSbros, που δεν επιτρέπει στους ρύπους που έχει κατακρατήσει από το νερό να περάσουν στο ποτήρι μας. Τοποθετείται δίπλα από τον νεροχύτη και συνδέεται στην βρύση με σωληνάκι και διανομέα για φιλτραρισμένο και αφιλτράριστο νερό.
* Εφαρμόζεται πολύ εύκολα πάνω στη βρύση της κουζίνας.
* Απαλλάσσει το νερό από τα περισσότερα επιβλαβή στοιχεία.
* Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση του νερού και το κάνει ιδανικό για ροφήματα και φαγητά.
* Άριστο και για το πλύσιμο φρούτων και λαχανικών.
* Απόδοση 10.000 λίτρα – διπλάσια σε σύγκριση με τα άλλα φίλτρα βρύσης  της αγοράς.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ :
Αιωρούμενα σωματίδια: 100% - Μόλυβδο, κάδμιο, στρόντιο-90, καίσιο-137: 95% - Ενεργό χλώριο: 97% - Χημικά κατάλοιπα: 92% - Αμίαντο: 100% - Σίδηρο: 90%, Αλουμίνιο: 95% - Άλατα σκληρότητας: έως 40% - Ιούς & βακτήρια: έως 100%
Απόδοση . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15.000 λίτρα
Διάρκεια ζωής . . . . . . . . . . . . . . . . 12 μήνες
Ονομαστική φίλτρανση . . . . . . . .  0,1 micron
Κα