Ανταλλακτικό Aragon AQUA βιδωτό. 100% καθαρισμός από ιούς και βακτήρια.

50,00€

  • Κατασκευαστής: GEYSER
  • Κωδικός Προϊόντος: 2232
  • Διαθεσιμότητα: 10

Το ανταλλακτικο φίλτρο Geyser- Aqua θα αφαιρέσει όλους τους μολυσματικούς παράγοντες - χλώριο, σίδηρο, άλατα σκληρότητας , βαρέα μέταλλα, βακτήρια και ιούς.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας Aragon επιτρέπει να σας παρέχουμε τη τέλεια ποιότητα νερού στο σπίτι σας. Σχεδιασμένο για το καθαρισμό του πόσιμου νερού για την απομάκρυνση επιβλαβών ουσιών (μηχανικά μόρια, χλώριο, οργανοχλωρίνη, βαρέα μέταλλα κτλ). Μαλακώνει το νερό και διορθώνει τη ποιότητα και γεύση.  Ταιριάζει στης συσκευές Slim Line με αρσενικό βίδωμα τύπου Doulton, Proteas κ.λ.π .

Αποτελεσματικότητα Καθαρισμού του νερού Geyser- Aqua

 

Κατακρατεί ακαθαρσίες

έως 99%

Βαρέα και ραδιενεργά μέταλλα (μόλυβδος, κάδμιο, χαλκός, στροντίου-90, καίσιο)/td>

έως 96%

Ενεργό Χλώριο

έως 99%

Οργανικές Ενώσεις (εντομοκτόνα, καρκινογόνα)

έως 85%

Μικροοργανισμοί & E.coli

έως 99%

Παράγωγα λαδιού (πετρελαιοειδή)

έως 99%

Το Aragon είναι το σύνθετο πολυμερές υλικό με μικροσφαιριδική δομή που συνδυάζεται με άργυρο ως βακτηριοστατικό παράγοντα. Το πολυμερές με βάση τη ρεσορκίνη παρουσιάζει τα καλύτερα αποτελέσματα στην απομάκρυνση ρύπων από το νερό.

Η δομή του με μικροσφαιρίδια και τα ενεργά κέντρα ανταλλαγής ιόντων που βρίσκονται στην επιφάνεια των σφαιριδίων, καθιστά το φιλτράρισμα πολύ γρήγορο σε σχέση με τα καθιερωμένα υλικά ανταλλαγής ιόντων.

Το Aragon αναπτύχθηκε από Σοβιετικούς χημικούς ειδικά για τον καθαρισμό νερού από ραδιενεργά υλικά. Αφού έλαβαν τα πρώτα αποτελέσματα, βρέθηκε ότι το υλικό καθαρίζει σε μεγαλύτερο φάσμα ακαθαρσιών από ότι αρχικά σχεδιάστηκε κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του.

Μέχρι και σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες για συνεχή βελτίωση του υλικού. Έχουν δημιουργηθεί τροποποιήσεις προκειμένου να καλύπτει τον καθαρισμό όλων των τύπων νερού. Οι ιδιότητές του καθιστούν δυνατό τον καθαρισμό του νερού τόσο του πόσιμου και βιομηχανικού νερού όσο και στην επεξεργασία των λυμάτων χωρίς τη χρήση πρόσθετων. Το υλικό μπορεί να αναγεννηθεί, πράγμα που αυξάνει τη διάρκεια ζωής του.

Πλεονεκτήματα Aragon:

4 ΣΕ 1

Η απομάκρυνση διαφόρων ομάδων ρύπων με τη χρήση διαφόρων μεθόδων επεξεργασίας ταυτόχρονα επιτρέπει τον καθαρισμό του νερού από όλες τις επιβλαβείς ακαθαρσίες

ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΟΡΟΙ

Όλες οι φιλτραρισμένες ακαθαρσίες κατακρατούνται μόνιμα στη δομή λαβυρίνθου του φυσιγγίου

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΖΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ

Επιτρέπει πλήρη επεξεργασία νερού σε ζεστό και κρύο (ο βαθμός θερμοκρασίας εξαρτάται από το αντίστοιχο φίλτρο)

ΑΛΛΑΓΗ ΔΟΜΗΣ ΑΛΑΤΩΝ

Η ποιότητα του φυσιγγίου ARAGON να μετατρέπει τη σκληρή δομή των αλάτων σε αραγωνίτη – μία υγιή και καλά απορροφούμενη δομή ασβεστίου

ΕΝΕΡΓΟ ΑΣΗΜΙ

Ενσωματώνεται άθικτο στο φυσίγγιο και έχει ένα απολύτως ασφαλές βακτηριοστατικό αποτέλεσμα. Δεν διοχετεύεται στο φιλτραρισμένο νερό και εγγυάται 100% προστασία από την αναπαραγωγή φιλτραρισμένου μικροοργανισμού

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΩΝ

Το φυσίγγιο δημιουργεί ένα ηλεκτρικό πεδίο το οποίο καταστρέφει το καψίδιο προστασίας των ιών

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η μείωση της πίεσης του φιλτραρισμένου νερού είναι μία ένδειξη αντικατάστασης ή αναγέννησης του φυσιγγίου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Η ανάκτηση – αναγέννηση των ιδιοτήτων φιλτραρίσματος του φυσιγγίου από εσάς, επιτρέπει τη παράταση χρήσης ενός φυσιγγίου