Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Συνάλαγμα: Euro

AquaHellas.gr

0 αντικείμενα- 0,00€

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Ανταλλακτικό φίλτρο in line PRIO – GAC Post

Ανταλλακτικό φίλτρο in line PRIO – GAC Post
Ανταλλακτικό φίλτρο in line PRIO – GAC Post Ανταλλακτικό φίλτρο in line PRIO – GAC Post
25,00€
Μάρκα: PRIO
Κωδικός Προϊόντος: 7009
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ανταλλακτικό in line PRIO – GAC Post
Μοναδικό  μίγμα  περιλαμβάνει: Ενεργό άνθρακα με βακτηριοστατικό ασήμι, με πολυμερή  ίνες. Το ανταλλακτικο InVorTex® παρέχει διπλό πλεονέκτημα απομάκρυνσης χλωρίου στο βάθος χρόνου.

Κατασκευάζεται με την τεχνολογία InVorTex®. Η σπειροειδής κίνηση νερού εντός του φίλτρου εμποδίζει τον σχηματισμό διαύλων, αυξάνει τη διαδρομή νερού στο μέσο του φίλτρου και επεκτείνει τον χρόνο επαφής του νερού με τον άνθρακα κατά 1,5-2 φορές. Αυτό βελτιώνει σημαντικά τον βαθμό καθαρισμού και επεκτείνει τον χρόνο. Οι δοκιμές έδειξαν ότι ακόμα και στο τέλος της διάρκειας ζωής τοανταλλακτικο με τεχνολογία InVorTex® παρέχει ένα διπλό πλεονέκτημα στο βάθος καθαρισμού του χλωρίου σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό ανταλλακτικό 10 ".

Αφαιρεί. Χλώριο, διαλυμένο και κολλοειδή σίδηρο, βαρέα μέταλλα, οργανικές ουσίες, οργανικών ρυπαντών, φυτοφαρμάκων , παθογόνων χημικών ουσιών.

Βελτίωση της γεύσης και της οσμής του νερού σε υψηλά επίπεδα.

Μείωση της συγκέντρωσης μόλυβδου (lead) (ο μόλυβδος αποτελεί ένα άκρως τοξικό μέταλλο που εισέρχεται στο πόσιμο νερό κυρίως από τις σωληνώσεις ύδρευσης)


(κούμπωμα αρσενικό ¼  & John G)

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

CaptchaTags: PRIO