Σύστημα αντίστροφης όσμωσης Geyser line 1500

810,00€

  • Κατασκευαστής: GEYSER
  • Κωδικός Προϊόντος: 20285
  • Διαθεσιμότητα: 10

Ετικέτες: aqua viva

Το σύστημα  αντίστροφης όσμωσης σχεδιασμένο για να καθαρίζει το νερό του δικτύου ύδρευσης  από υπερβολική σκληρότητα, σίδηρο, βαρέα μέταλλα, ενεργό χλώριο, αρσενικό, νιτρικά  και οργανικές ουσίες. Σας προσφέρει πολύ καθαρό νερό. Ιδανικό για καφετέριες, μπαρ, ζαχαροπλαστεία και μικρά εστιατόρια όπου απαιτείται καθαρό νερό.
Χαρακτηριστικά:
Εξαιρετικά καθαρό νερό, η χρήση του οποίου απαλλαγή  πλήρως το σχηματισμό των αλάτων και σκουριάς.
Ο καλύτερος συνδυασμός σε μικρές διαστάσεις  και υψηλής απόδοσης.
Απλή και εύκολη σύνδεση.
Η δυνατότητα χρήσης δεξαμενής αποθήκευσης οποιουδήποτε όγκου. Ταυτόχρονα, λόγω της υψηλής απόδοσής του, είναι δυνατή η χρήση του συστήματος χωρίς δεξαμενής .
Χαμηλή συντήρηση.

Σταδία καθαρισμού νερού Geyser line 1500

1) Προεπεξεργασία (επεξεργασία νερού για αύξηση της διάρκειας ζωής της μεμβράνης): συνδυασμένο ανταλλακτικό φίλτρο PP-5  10”BB. αφαιρεί αδιάλυτα σωματίδια σε μέγεθος έως 5 μικρά (άμμος, σκουριά, εναιωρήματα).

2) Ανταλλακτικό φίλτρο Carbon Block BB-10”    κατασκευασμένο από συμπιεσμένο ενεργό άνθρακα καρύδας για προστασία της μεμβράνης από χλώριο και οργανικές ενώσεις. Καθαρίζει αποτελεσματικά το νερό από το χλώριο, βελτιώνει τη γεύση, το χρώμα και τη μυρωδιά του νερού.
3) Η κύρια επεξεργασία νερού πραγματοποιείται με  μεμβράνη  αντίστροφης όσμωσης  400 GPD.  Αφαιρεί τους μολυσματικούς παράγοντες που μπορούν να υπάρχουν στο νερό σας, όπως μόλυβδος, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθορίδιο, νιτρώδες άλας, νιτρικό άλας και σελήνιο

Διάρκεια ζωής έως 24 μήνες. ( Εξαρτάται από την ποιότητα του αρχικού νερού)

 

Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται ουσιαστικά από το νερό πηγής. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις για το νερό πηγής, ενδέχεται να απαιτείται συχνότερη αντικατάσταση ανταλλακτικών .