Ανταλλακτικό κανατάς ALKA+ για Αλκαλικό νερό. Διόρθωση Ph του νερού

8,00€

  • Κατασκευαστής: BWT- Barrier
  • Κωδικός Προϊόντος: 1258
  • Διαθεσιμότητα: 21

  • 5 ή περισσότερα 7,00€

Για ένα τέλεια ισορροπημένο φυσικό αλκαλικό νερό.
Για όσους ανησυχούν για το νέφος και την κακή οικολογία της μητρόπολης, που νοιάζονται για την ποιοτική και ισορροπημένη διατροφή, που φροντίζει να πίνει καθαρό και υγιεινό νερό. Εκτός από τον εμπλουτισμό με PH, το φίλτρο καθαρίζει το νερό από χλώριο, οργανικές ουσίες  και βαρέα μέταλλα.

Ευεργετικές ιδιότητές του Αλκαλικού νερού.

Ενυδατώνει πλήρως και γρήγορα τον οργανισμό. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και δίνει την δυνατότητα στον οργανισμό να καταπολεμά ευκολότερα τις ασθένειες και τις φλεγμονές. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, μετατρεποντάς τες σε οξυγόνο, δίνοντας έτσι μεγάλη αντιοξειδωτική δυνατοτήτα στον οργανισμό.

Μετατρέπει το PH του αίματος από όξινο σε αλκαλικό καθιστά τον οργανισμό υγιή.

Βελτιστοποιεί τη ροή του αίματος, απομακρύνοντας τις θρομβώσεις και τα λιπώματα.

Αδρανοποιεί μόνιμα την πεψίνη και έχει θεραπευτικό όφελος για εκείνους που πάσχουν από γαστρικό οξύ, γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση και άλλα προβλήματα στο στομάχι.

Αποτρέπει τις πέτρες στα νεφρά, κυστίνη ή ουρικό οξύ, εμποδίζει το σχηματισμό κοίλων στις αρθρώσεις.

Αυξάνει το ουρικό pH και το pH του αίματος, με αποτέλεσμα, τη μείωση επαναρρόφησης των οστικών μετάλλων και τη θετική επίδραση της οστικής πυκνότητας.

Η ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων ευνοείται από το όξινο ρΗ και αναστέλλεται από ένα αλκαλικό Ρη. Το αλκαλικό νερό καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό και την ανάπτυξη τους.

Πολύ σημαντικό στο ανθρώπινο σώμα το pΗ και ειδικά το pΗ του αίματος, το οποίο πρέπει να έχει τιμές μεταξύ 7,30 και 7,45. Το pH του αίματος υποδεικνύει πόσο οξυγόνο βρίσκεται στο αίμα για να χρησιμοποιηθεί από τα κύτταρα.

Η μεταβολική οξέωση είναι το αιτία όλων σχεδόν των ασθενειών που γνωρίζουμε!

Το προϊόν  είναι πιστοποιημένο από εγκυρότερους παγκόσμιους  οργανισμούς.