Διάφορα

Διάφορα

Εξειδίκευση Αναζήτησης

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΛΕΥΚΟΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΟΜΕΝΕΣ ΦΤΕΡΩΤΕΣ,ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH,LED ΦΩΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΟΛ 40W DC MOTEΡ EUROLAMP – 300-25019

175,00€

Ανεμιστήρας οροφής Platinum Series, με ενσωματωμένο LED φωτισμό και ηχείο Bluetooth, σε μαύρo & φυσικό χρώμα ξύλου. Ιδανικός για χρήση καλοκαίρι και χειμώνα σε χώρους 20m². Χρησιμοποιεί DC MOTOR, ένα μοτέρ που είναι μικρότερο, ελαφρύτερο, αθόρυβο..

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΟΜΕΝΕΣ ΦΤΕΡΩΤΕΣ,ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH,LED ΦΩΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΟΛ 40W DC MOTEΡ

170,00€

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΟΜΕΝΕΣ ΦΤΕΡΩΤΕΣ,ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH,LED ΦΩΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΟΛ 40W DC MOTEΡ EUROLAMP – 300-25049Ιδανικός για χρήση καλοκαίρι και χειμώνα σε χώρους 20m². Χρησιμοποιεί DC MOTOR, ένα μοτέρ που είναι μικρότερο, ελαφρύτερο, αθό..

Ανοξείδωτη Τριοδη Βρύση πάγκου U-16 BARRIER μοντέρνου σχεδιασμού ΜΑΤ χρώμα με μάκρη λαιμό.

180,00€ 220,00€

-18%

  Η τρίοδη μπαταρία μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε φίλτρο κάτω από τον πάγκο χωρίς να τρυπήσετε τον νεροχύτη ή τον πάγκο της κουζίνα σας. Υψηλής ανθεκτικότητας κεραμική βαλβίδα με ξεχωριστό κύκλωμα καθαρού νερού και ξεχωριστό στόμιο. ..

Αντλία υψηλής πίεσης Geyser για φίλτρο νερού αντιστροφής όσμωσης

120,00€ 145,00€

-17%

Αντλία υψηλής πίεσης Geyser για φίλτρο νερού αντιστροφής όσμωσης. Για περιοχές με χαμηλή πίεση στο δίκτυο. Τοποθετείτε στα  συστήματα αντίστροφης ώσμωσης που δεν διαθέτουν αντλία νερού. ·  Με προστασία υψηλής πίεσης, η οποία διακ..

BWT- Barrier

Αντλία υψηλής πίεσης για φιλτρο

149,00€

  ·  Για περιοχές με χαμηλή πίεση στο δίκτυο. Τοποθετείτε στα  συστήματα αντίστροφης ώσμωσης που δεν διαθέτουν αντλία νερού. ·  Με προστασία υψηλής πίεσης, η οποία διακόπτει τη λειτουργία της αντλίας όταν γεμίσει η δεξαμενή ..

BWT- Barrier

Βανάκι για δοχείο διαστολής 1/4''

5,00€ 8,00€

-38%

Βανάκι κάθετο πλαστικό για δοχείο διαστολής. Διαθέτει σπείρωμα 1/4'' θηλυκό και ταχυσύνδεσμο για σωληνάκι 4 Χ 6..

Βρυσάκι Design S-304 Small

35,00€ 40,00€

-13%

Βρυσάκι από ανοξείδωτο ατσάλι 304 Small Design . Είναι συμβατό με τα περισσότερα συστήματα επεξεργασίας νερού κάτω πάγκου και συστήματα αντίστροφης όσμωσης που κυκλοφορούν στην αγορά...

BWT- Barrier

Βρυσακι No 1 BARRIER για φίλτρο νερού κάτω πάγκου.

30,00€

Βρυσακι πάγκου για φίλτρα που τοποθετούνται κάτω από τον πάγκο. Το βρυσακι είναι γυαλιστερό επιχρωμιωμένο ανοξείδωτο. Πολύ εύκολη εγκατάσταση, τοποθετείται σε πάγκο κουζίνας με τρύπα 12mm. Διαθέτει  εργονομικό  διακόπτη...

AQUA HELLAS

Βρυσακι No 3 μεγάλη. Ανοξείδωτο σε χρώμα νίκελ και ματ.

50,00€

Βρυσακι No 3 μεγάλη. Ανοξείδωτο σε χρώμα νίκελ και  ματ.  Με κεραμικό μηχανισμό εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς μόλυβδο, για συσκευές κάτω του πάγκου, κομπλέ. μοντέρνος σχεδιασμός,  νίκελ  και κεραμικό μηχανισμό εξαιρετικής ποι..

BWT- Barrier

Βρύση No 2 BARRIER μοντέρνος σχεδιασμός

40,00€

Βρύση No 2 BARRIER μοντέρνος σχεδιασμός,  νίκελ  και κεραμικό μηχανισμό εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς μόλυβδο, για συσκευές κάτω του πάγκου, κομπλέ με όλα τα εξαρτήματα...

Γυάλινο Παγούρι για νερό και ροφήματα.

5,00€

Με πρακτικό καπάκι για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο. Ιδανικό για το σχολείο, το γυμναστήριο, την εκδρομή, το γραφείο! Ένα παγούρι είναι απαραίτητο για να παραμένετε ενυδατωμένοι σε καθημερινή βάση. Τα γυάλινα παγούρια είναι τα πιο ασφ..

Εντοιχιζόμενο Dispenser Κουζίνας Μεταλλικό INOX

40,00€ 60,00€

-33%

Εντοιχιζόμενο Dispenser Κουζίνας Μεταλλικό INOX Σαπουνοθήκη πάγκου ή νεροχύτη. Με σωληνάκι που μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο δοχείο. Με ένα πάτημα έχουμε μια δόση σαπουνιού. Οικονομική με τέλεια εμφάνιση και καθαριότητα. Σωλήνας από διαφανέ..

Εντοιχιζόμενο Dispenser Κουζίνας Μεταλλικό χρωμα Χρυσο

40,00€ 60,00€

-33%

Εντοιχιζόμενο Dispenser Κουζίνας Μεταλλικό χρώμα Χρυσό.Σαπουνοθήκη πάγκου ή νεροχύτη. Με σωληνάκι που μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο δοχείο. Με ένα πάτημα έχουμε μια δόση σαπουνιού. Οικονομική με τέλεια εμφάνιση και καθαριότητα. Σωλήνας από διαφ..

Εντοιχιζόμενο Dispenser Κουζίνας, Μεταλλικό, μοντέρνο σχέδιο INOX χρώμα

40,00€ 60,00€

-33%

Εντοιχιζόμενο Dispenser Κουζίνας, Μεταλλικό, μοντέρνο σχέδιο, μαύρο χρώμα. Σαπουνοθήκη πάγκου ή νεροχύτη. Με σωληνάκι που μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο δοχείο. Με ένα πάτημα έχουμε μια δόση σαπουνιού. Οικονομική με τέλεια εμφάνιση και καθα..

Εντοιχιζόμενο Dispenser Κουζίνας, Μεταλλικό, μοντέρνο σχέδιο, μαύρο χρώμα

60,00€

Εντοιχιζόμενο Dispenser Κουζίνας, Μεταλλικό, μοντέρνο σχέδιο, μαύρο χρώμα. Σαπουνοθήκη πάγκου ή νεροχύτη. Με σωληνάκι που μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο δοχείο. Με ένα πάτημα έχουμε μια δόση σαπουνιού. Οικονομική με τέλεια εμφάνιση και καθα..

BWT- Barrier

Κλέφτης για Σύνδεση με φίλτρο στη Παροχή Νερού 1/2″ με βάνα για σωληνακι 1/4

8,00€ 15,00€

-47%

Κλέφτης  1/2″ με βάνα 1/4” για την παροχή νερού σε φίλτρα κάτω πάγκου, φίλτρα ψυγείου κ.τ.λ...

BWT- Barrier

Κολάρο Αποχέτευσης 1/4''

4,00€

Κολάρο Αποχέτευσης 1/4''..

BWT- Barrier

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΡΟΗΣ ΦΙΛΤΡΟΥ Barrier Με ένδειξη LED

60,00€ 69,00€

-13%

Η συσκευή καταγράφει και αναγράφει στην οθόνη την ποσότητα νερού που περνάει μέσα από το κάθε στάδιο του φίλτρου νερού. Όταν κάποιο στάδιο αρχίζει να εξαντλείται (στα 10%) και όταν περνάει νερό από τη βρύση, ενεργοποιείται ηχητική προειδοποίηση..

BWT- Barrier

Ρυθμιστής Πίεσης για φίλτρα νερού κάτω πάγκου.

15,00€

Με το ρυθμιστή πίεσης είναι εφικτή η μείωση της πίεσης νερού προς τα συστήματα φίλτρων κάτω πάγκου, εκμηδενίζοντας το ενδεχόμενο διαρροών. Αποτελεί ιδανική προσθήκη σε συστήματα όπου η μέγιστη πίεση λειτουργίας τους δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 4 bar...

Ρυθμιστής Πίεσης με χειροκίνητη ρύθμιση

20,00€

Ρυθμιστής Πίεσης  με χειροκίνητη ρύθμιση  για φίλτρα νερού κάτω μπάγκου Με το ρυθμιστή πίεσης είναι εφικτή η μείωση της πίεσης νερού προς τα συστήματα φίλτρων κάτω πάγκου, εκμηδενίζοντας το ενδεχόμενο διαρροών. Αποτελεί ιδανική προσθήκη ..

ΦΙΛΤΡΟ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ – ΤΣΙΠΟΥΡΟ με αντλία

130,00€

ΦΙΛΤΡΟ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ – ΤΣΙΠΟΥΡΟ  με αντλία   Το ιδανικό φίλτρο για αλκοολούχα ποτά (τσίπουρο, κρασί κλπ). Φίλτρο ενεργού άνθρακα (με δυνατότητα προσθήκες και επιπλέον σταδίων)   Αποτέλεσμα είναι η παραγωγή διαυγ..

BWT- Barrier

ΦΙΛΤΡΟ ΟΣΜΩΝ για ψυγείο

10,00€

ΦΙΛΤΡΟ ΟΣΜΩΝ  για ψυγείο 100% Ασφαλής ενεργός άνθρακας Εξουδετερώνει δυσάρεστες οσμές (π.χ. κρέας, ψάρι, τυρί) Ασφαλή συστατικά Εύκολη εγκατάσταση Διαστάσεις 101x41x71 mm Βάρος 40 g Φίλτρο ενεργού άνθρακα, τα οποίο κατασκευάστηκε ει..

Φλάντζα για μετατροπή βιδωτού ανταλλακτικού φίλτρου ARAGON

2,00€

Φλάντζα για μετατροπή βιδωτού ανταλλακτικού φίλτρου ARAGON σε ανταλλακτικό φίλτρο 10” για κλασικές συσκευές φίλτρων 10”..

Εμφάνιση 1 έως 23 από 23 (1 Σελ.)