Αποσκληρυντές

Αποσκληρυντές

αποσκληρυντής νερού μειώνει τη σκληρότητα του νερού αποβάλλοντας τα διαλυμένα άλατα ασβεστίου και μαγνησίου, που είναι υπεύθυνα για την αύξηση της την επικάθιση των αλάτων στο δίκτυο νερού και στις συσκευές.


Αλάτι ταμπλέτα 25Kg

25,00€

Αλάτι ταμπλέτα 25Kg Αλάτι σε μορφή ταμπλέτας. Κατάλληλο για αποσκληρυντές 99,99%. καθαρό Αλάτι Δεν αφήνει υπολείμματα. Τοποθετείται στο δοχείο του αποσκληρυντή, κατάλληλο για όλους τους τύπους αποσκληρυντών, προσφέρει μέγιστη απόδοση του ..

Αποσκληρυντής 16L αφαλατωτής νερού ογκομετρικός compact

620,00€

Αποσκληρυντής - αφαλατωτής νερού ογκομετρικός 16L compact. • Αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για την πλήρη αφαίρεση των αλάτων σε περιοχές με ιδιαίτερα αυξημένη σκληρότητα • Προσφέρει άψογο αποτέλεσμα σταματώντας τις επικαθήσεις αλάτων στις σ..

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ 32 L COMPACT ME ΟΓΚΟΜΕΤΙΚH ΚΕΦΑΛΗ

698,00€

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ 32 L COMPACT  ME ΟΓΚΟΜΕΤΙΚH ΚΕΦΑΛΗΑποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για την πλήρη αφαίρεση των αλάτων σε περιοχές με ιδιαίτερα αυξημένη σκληρότητα • Προσφέρει άψογο αποτέλεσμα σταματώντας τις επικαθήσεις αλάτων στις σωληνώσεις κ..

BWT- Barrier

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ BWT - 15

1.260,00€ 1.380,00€

-9%

Ογκομετρικός αποσκληρυντής νερού  BWT-15 μειώνει τη σκληρότητα του νερού αποβάλλοντας τα διαλυμένα άλατα ασβεστίου και μαγνησίου, που είναι υπεύθυνα για την αύξηση της την επικάθιση των αλάτων στο δίκτυο νερού και στις συσκευές. Τεχνική η οπο..

BWT- Barrier

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ BWT - 25

1.400,00€ 1.475,00€

-5%

Ογκομετρικός αποσκληρυντής νερού  BWT-25 μειώνει τη σκληρότητα του νερού αποβάλλοντας τα διαλυμένα άλατα ασβεστίου και μαγνησίου, που είναι υπεύθυνα για την αύξηση της την επικάθιση των αλάτων στο δίκτυο νερού και στις συσκευές. Τεχνική η οπο..

BWT

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ BWT AQUADIAL – 10

1.150,00€ 1.392,00€

-17%

Οι αποσκληρυντές Aquadial αποτελούν τον πιο προηγμένο συνδυασμό εργονομικής τελειότητας, σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης. Είναι ιδανικοί για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση, με έμφαση στους τομείς της ψυχαγωγίας και της εστίασης ..

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)