Φίλτρα νερου

Φίλτρα νερου 


Εξειδίκευση Αναζήτησης


BWT- Barrier

Κανάτα-φίλτρο Grand neo Barrier

25,00€ 29,00€

-14%

Κανάτες από την BARRIER  παρέχουν υπέροχο, γευστικότατο νερό, έχουν ευχάριστο design και είναι πανεύκολες στη χρήση. Η Κανάτα είναι πολύ βολική για το σπίτι, για το γραφείο, για το εξοχικό, χωράει στην  πόρτα του ψυγείου σας και είναι πολύ ..

BWT- Barrier

Σύστημα αντίστροφης όσμωσης 5 σταδίων BARRIER PROFI OSMOS 100 Boost Με αντλία

400,00€ 450,00€

-11%

Σύστημα αντίστροφης όσμωσης 5 σταδίων  BARRIER PROFI OSMOS 100 Boost (Με αντλία) Το προηγμένο σύστημα της BARRIER-BWT  χρησιμοποιεί την τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης με 5 στάδια επεξεργασίας και αντλια νερού για την παραγωγή μέχρι κ..

ΦΙΛΤΡΟ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ – ΤΣΙΠΟΥΡΟ με αντλία

130,00€

ΦΙΛΤΡΟ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ – ΤΣΙΠΟΥΡΟ  με αντλία   Το ιδανικό φίλτρο για αλκοολούχα ποτά (τσίπουρο, κρασί κλπ). Φίλτρο ενεργού άνθρακα (με δυνατότητα προσθήκες και επιπλέον σταδίων)   Αποτέλεσμα είναι η παραγωγή διαυγ..

Φιλτρο αντίστροφης όσμωσης 5 σταδίων PRIO (OU-380)

300,00€

Σύστημα αντίστροφης όσμωσης 5 σταδίων  PRIO (OU-380) Το  σύστημα της PRIO (OU-380) χρησιμοποιεί την τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης με 5 στάδια επεξεργασίας και φίλτρο εμπλουτισμού μεταλλικών στοιχείων για την παραγωγή μέχρι και 189 ..

GEYSER

Φίλτρο άνω πάγκου από ανοξείδωτο ατσάλι με υλικό φιλτραρίσματος Aragon BIO (Πλήρη αφαίρεση ιών & βακτηρίων)

99,90€ 115,00€

-13%

AQUA HELLAS Φίλτρο άνω πάγκου από ανοξείδωτο ατσάλι με υλικό φιλτραρίσματος Aragon BIO (Πλήρη αφαίρεση ιών & βακτηρίων) Χάρη στην κατοχυρωμένη τεχνολογία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το φίλτρο κάνει το νερό ασφαλές χωρίς να χρειάζεται βρα..

PRIO

Φίλτρο Κάτω Πάγκου Τριπλό PRIO Start + Ανταλλακτικά. Προσφορά Μαζί με τα 3 Φίλτρα!!!

89,00€ 140,00€

-36%

Φίλτρο Κάτω Πάγκου Τριπλό PRIO Start + Ανταλλακτικά Προσφορά Μαζί με τα 3 Φίλτρα!!!     Φίλτρο Πολυπροπυλενίου 5 micron PP     Φίλτρο συμπαγής ενεργού άνθρακα     Φίλτρο συμπαγής ενεργού φαρ..

GEYSER

Φίλτρο κεντρικής παροχής «Big Blue» 10"

75,00€ 90,00€

-17%

Φίλτρο κεντρικής παροχής  «Big Blue» 10" Ιδανική επιλογή σε οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές μεγάλων παροχών καθώς και σε δίκτυα γεωτρήσεων. Τοποθετείται στην κεντρική παροχή η κάτω από τον πάγκο. Δέχεται διάφορα φίλτρα ενεργού άνθρακα, ..

Aquaphor

Φιλτρο νερου AQUAPHOR FAVΟRIT

180,00€ 250,00€

-28%

Υψηλής  ποιότητας  και εξαιρετικά  αποτελέσματα  φιλτραρίσματος του νερού, συμπαγείς σχεδιασμός και διπλή αντιβακτηριδιακη προστασία, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα τής συσκευής  AQUAPHOR  FAVORIT. Συσκευή από ανοξείδ..

BWT- Barrier

Φίλτρο Νερού BARRIER EXPERT Standard

250,00€

Οικιακή συσκευή νέας γενιάς  κάτω του πάγκου εξασφαλίζει πολλαπλό φιλτράρισμα του ποσίμου νερού. Τα ανταλλακτικά του είναι  ενσωματωμένα σε ποτήρι και  είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Τα ανταλλακτικά &nb..

Φίλτρο Νερού BARRIER EXPERT-SLIM Standard

180,00€

Οικιακή συσκευή νέας γενιάς  κάτω του πάγκου εξασφαλίζει πολλαπλό φιλτράρισμα του ποσίμου νερού. Τα ανταλλακτικά του είναι  ενσωματωμένα σε ποτήρι και  είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Τα ανταλλακτικά ..

Φίλτρο νερού Κάτω πάγκου Geyser-1 Standard 10" με ανταλλακτικό φίλτρο

110,00€

Φίλτρο νερού Κάτω πάγκου Geyser-1 Standard 10" με ανταλλακτικό φίλτρο συμπαγής ενεργού άνθρακα ΜΙΧ carbon block 0.6mc Ag με βακτήριοστατικό ασήμι. Κατακράτηση χλωρίου, χλωροπαράγωγων, χημικών ενώσεων, πετρελαιοειδών,  κυστών, βαρέων μετάλ..

BWT- Barrier

Φίλτρο Νερού κάτω του πάγκου Aqualinia.

80,00€ 95,00€

-16%

Οικιακή συσκευή  κάτω του πάγκου’ Aqualinia είναι ένα φίλτρο νέας γενιάς, που εξασφαλίζει άριστο φιλτράρισμα στο πόσιμο νερό.  Το ανταλλακτικό  του είναι ενσωματωμένο σε ποτήρι  και  είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με την πιο σύ..

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)