Μηχ. καθαρισμου

Μηχ. καθαρισμου

Το AQUA VIVA είναι ένα μηχάνημα καθαρισμού που για φίλτρο χρησιμοποιεί νερό, σε αντίθεση με τις απλές ηλεκτρικές σκούπες της αγοράς που χρησιμοποιούν σακούλες, πανιά κ.λ.π. Καθαρίζει από τον αέρα που αναπνέουμε μέσα στο σπίτι, μέχρι και τα στρώματα που κοιμόμαστε. Όλη η βρωμιά παγιδεύεται στο νερό και η ποιότητα του αέρα που βγαίνει από το μηχάνημα είναι 99,97% καθαρή, διότι περνάει και πλένεται μέσα στο νερό.


Εξειδίκευση Αναζήτησης

Aqua Viva

Air Refreshener - Καθαριστης αερα

100,00€

 Το καταπληκτικό Air Refreshener , χρησιμοποιώντας το νερό σαν φίλτρο, παγιδεύει σκόνη, καπνό από τσιγάρο, άσχημες οσμές καθώς και τα αλλεργιογόνα. Έτσι λοιπόν έχουμε συνεχώς φρέσκο καθαρό αέρα για μας και τους αγαπημένους μας μέσα στο σπίτι, μί..

Aqua Viva

AQUA VIVA-σύστημα καθαρισμού στρωμάτων

1.600,00€

Μόνο για την περίοδο της καραντίνας με την αγορά AQUA VIVA  – δώρο η Ηλεκτρική βούρτσα Power Nozzle αξίας 300 ευρώ. Το AQUA VIVA είναι ένα μηχάνημα καθαρισμού που για φίλτρο χρησιμοποιεί νερό, σε αντίθεση με τις απλές ηλεκτρικές σκούπες της α..

Aqua Viva

Μηχάνημα καθαρισμού AQUA VIVA με στάνταρ εξοπλισμό

1.598,00€

AQUA VIVA με στάνταρ εξοπλισμό Το AQUA VIVA είναι ένα μηχάνημα καθαρισμού που για φίλτρο χρησιμοποιεί νερό, σε αντίθεση με τις απλές ηλεκτρικές σκούπες της αγοράς που χρησιμοποιούν σακούλες, πανιά κ.λπ. Καθαρίζει από τον αέρα που αναπνέουμε μέσα σ..

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)