Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Συνάλαγμα: Euro

AquaHellas.gr

0 αντικείμενα- 0,00€

Το καλάθι σας είναι άδειο!

AQUA VIVA στάνταρ εξοπλισμός

AQUA VIVA στάνταρ εξοπλισμός
AQUA VIVA στάνταρ εξοπλισμός AQUA VIVA στάνταρ εξοπλισμός AQUA VIVA στάνταρ εξοπλισμός AQUA VIVA στάνταρ εξοπλισμός AQUA VIVA στάνταρ εξοπλισμός AQUA VIVA στάνταρ εξοπλισμός
1.598,00€
Μάρκα: Aquaviva
Κωδικός Προϊόντος: 0001
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Χρησιμοποιώντας το μηχάνημα καθαρισμού AQUA VIVA βελτιώνουμε την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας,

Τα κλασσικά συστήματα καθαρισμού μεταφέρουν τα σκουπίδια στη σακούλα η οποία είναι κατασκευασμένη από ύφασμα ή χαρτί.

Οι σακούλες σκουπιδιών έχουνε πόρους για τη σωστή λειτουργία της ηλεκτρικής σκούπας. Έτσι καθαρίζοντας το δάπεδο με την ηλεκτρική σκούπα διασκορπίζομε τη σκόνη στο δάπεδο αλλά και στην ατμόσφαιρα για πολλή ώρα προτού ξανακαθίσει στο δάπεδο. Τα οικιακά ζωύφια (ακάρεα) μέσω του αναρροφητικού σωλήνα εισχωρούν και εγκαθίστανται στην σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας και από εκεί με την επόμενη χρήση ξανά διοχετεύονται στο χώρο.

Σε αντίθεση με τα κοινά συστήματα καθαρισμού, το σύστημα AQUA VIVA διαθέτει ένα ισχυρό μοτέρ διπλής ενέργειας - υδροδυναμικής και αεροδυναμικής, που αναπαράγει συνεχώς μεγάλη διέλευση του αέρα για να μεταφέρει τη βρωμιά και παγιδεύει τις σκόνες, τα ακάρεα, τη γύρη και όλους τους μικροοργανισμούς, στο νερό. Το νερό, σε αντίθεση με τις κοινές σακούλες, δεν έχει πόρους και λειτουργεί σαν φίλτρο. Έτσι η σκόνη καθαρίζεται με την δύναμη του αέρα, ενώ το νερό την εγκλωβίζει για πάντα και δεν ξαναδείχνεται στο περιβάλλον του σπιτιού.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Tags: AQUA VIVA